Inspector de muncă și consilier (3 posturi) – Inspectoratul Teritorial de Muncă GorjInspector de muncă și consilier (3 posturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj

22 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 • inspector de muncă, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului Supravegherea pieței și îndrumare angajatori și angajați în domeniul securității și sănătății în muncă;
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Comunicare și relații cu publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector de muncă, clasa I, grad profesional principal:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administrație publică și științe politice;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 5 ani.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile științe juridice sau științe economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 23 august 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relatii suplimentare la sediul Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, din Tg-Jiu, Str. 14 Octombrie nr. 154, județul Gorj,  telefon: 0253/237.933.

Apply for this Job