Inspector de muncă (2 posturi) – Inspectoratul Teritorial de Muncă BuzăuInspector de muncă (2 posturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău, cu sediul în Buzău, Aleea Sporturilor, bloc 1B, județul Buzău, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcții publice vacante de execuție:

• inspector de muncă clasa I grad profesional superior în cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă – 1 post;
• inspector de muncă clasa I grad profesional debutant în cadrul Serviciului Control Relații de Muncă -1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • Condițiile specifice de participare la concurs pentru postul de inspector de muncă clasa I grad profesional superior:
  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în următoarele specializări: sociologie, psihologie, medicină, administrație publică și științe politice;
  vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 7 ani;
  cunoștințe operare calculator, nivel mediu.
 • Condițiile specifice de participare la concurs pentru postul de inspector de muncă clasa I grad profesional debutant:
  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în următoarele specializări: sociologie, psihologie, medicină, administrație publică și științe politice.
  vechime în specialitatea studiilor – nu necesită;
  cunoștințe operare calculator, nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 07 martie 2019, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
 • 18 martie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
 • 21 martie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se obțin la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău, cu sediul în Buzău, Aleea Sporturilor, bloc 1B, județul Buzău, telefon 0238713047/int. 203.

Apply for this Job