Inspector de muncă I superior – Inspectoratul Teritorial de Muncă AradInspector de muncă I superior

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, vacante, de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Control Securitate și Sănătate în Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 iulie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 19 iulie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Arad, str. Episcopiei, nr. 11-13,  telefon: 0257/257.251.

Apply for this Job