Inspector de muncă debutant (2 posturi) – Inspectoratul Teritorial de Muncă MureșInspector de muncă debutant (2 posturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș

6 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante după cum urmează:

  1. inspector de muncă, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Control Securitate şi Sănătate în Muncă;
  2. inspector de muncă, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Control Relaţii de Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 mai 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș, din str. Iuliu Maniu nr. 2, localitatea Târgu Mureş, judeţul Mureş, telefon 0265-262.698.

Apply for this Job