Inspector de muncă asistent – Inspectoratul Teritorial de Muncă MehedințiInspector de muncă asistent

Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinți

9 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinți organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector de muncă, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Control Muncă Nedeclarată.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii de specialitate – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă, în domeniile fundamentale – ştiinţe inginereşti, Ştiinţe agricole şi silvice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau in specializările: sociologie, psihologie, medicină, administraţie publică şi ştiinţe politice;
  • perfecţionări (specializări) – certificat absolvire curs inspector resurse umane;
  • cunoştinţe de operare pe calculator: nivel mediu, dovedite cu documente care să ateste deţinerea competenţelor respective, emise în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 august 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 30 august 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinți, din Drobeta-Turnu Severin, b-dul Carol I nr. 3, telefon 0252.314.907, e-mail itmmehedinti@itmmehedinti.ro.

Apply for this Job