Inspector de muncă (4 posturi) – Inspectoratul Teritorial de Muncă VâlceaInspector de muncă (4 posturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea

15 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  • inspector de muncă, clasa I, gradul profesional superior – Compartimentul Supravegherea Pieței și îndrumare Angajatori și Angajați în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă;
  • inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior – Serviciului Control Relații de Muncă;
  • inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior – Compartimentului Contracte Colective de Muncă și Monitorizare Relații de Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în specializările: sociologie, psihologic. medicină, administrație publică și științe politice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 mai 2019, ora 16:30: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 16 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relatii suplimentare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea, cu sediul în Râmnicu Vâlcea, str. Regina Maria nr. 2, județul Vâlcea, telefon 0250/735.804, interior 26.

Apply for this Job