Inspector de concurenţă superior – Consiliul ConcurenţeiInspector de concurenţă superior

Consiliul Concurenţei

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Concurenţei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de inspector de concurenţă, clasa I, grad profesional superior în cadrul Direcției Teritoriale – cu spațiul de lucru în Municipiul Baia Mare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoaşterea limbii engleze: scris, citit şi vorbit – nivel (mediu);
  • cunoştinţe de operare pe calculator (Word, Excel şi Internet) – nivel (mediu);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 22 aprilie 2019, ora 10.00: probele suplimentare de testare a competenţelor lingvistice de comunicare în limba engleză – nivel avansat şi cele specifice în domeniul tehnologiei informaţiei – nivel mediu;
  • 23 aprilie 2019, ora 10.30: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Concurenţei din Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 1, telefon 0376/611.728, e-mail cornel.istrate@consiliulconcurentei.ro.

descarca: anunt_dt_baia_mare.pdf 168KB PDF

Apply for this Job