Inspector (contabil) I asistent – Primăria Comunei Segarcea-Vale



Inspector (contabil) I asistent

Primăria Comunei Segarcea-Vale

20 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Segarcea-Vale, judeţul Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector (contabil) clasa I, gradul asistent (Compartiment Financiar-contabil, Taxe şi Impozite), ID POST 214746.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • vechime 1 an în specialitatea studiilor;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul contabilitate, specializarea contabilitate şi informatică de gestiune;
  • cunoştinţe operare PC – nivel avansat dovedite cu documente.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Segarcea-Vale, judeţul Teleorman, telefon: 0247/358.794.

Apply for this Job