Inspector, consilier (3 posturi) – Primăria Oraşului CisnădieInspector, consilier (3 posturi)

Primăria Oraşului Cisnădie

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Cisnădie, judeţul Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

1. inspector, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Executare Silită din cadrul Direcției Economice; Condițiile specifice prevăzute în fișa postului:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii Superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din următoarele domenii: științe economice, științe juridice sau administrație publică;
vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 1 an.

2. inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Executare Silită din cadrul Direcției Economice; Condițiile specifice prevăzute în fișa postului:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din următoarele domenii: științe economice, științe juridice sau administrație publică;
vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 7 ani.

3. consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Impozite și Taxe – Serviciul Impozite, Taxe și Autorizare Activități Comerciale din cadrul Direcției Economice. Condițiile specifice prevăzute în fișa postului:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 5 ani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Cisnădie, Cisnădie, Piaţa Revoluţiei nr. 1, judeţul Sibiu, telefon 0269/561.147, int. 123, e-mail primarie@cisnadle.ro.

Apply for this Job