Inspector, consilier (3 posturi) – Primăria Municipiului Baia MareInspector, consilier (3 posturi)

Primăria Municipiului Baia Mare

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Baia Mare, județul Maramureș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

Direcţiei Achiziţii:
inspector principal
inspector debutant

Compartimentul Concesiuni:
consilier superior

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• inspector principal: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti sau în una dintre ramurile de ştiinţă: ştiinţe economice sau ştiinţe juridice, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor;

• inspector debutant: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti sau în una dintre ramurile de ştiinţă: ştiinţe economice sau ştiinţe juridice.
Compartimentul Concesiuni:

• consilier superior: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti sau în una dintre ramurile de ştiinţă: ştiinţe economice sau ştiinţe juridice, minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Şincai nr. 37, telefon: 0262/211.001.

Apply for this Job