Inspector clasa I gradul asistent – Primăria Comunei Vama Buzăului, Județul BrașovInspector clasa I gradul asistent

Primăria Comunei Vama Buzăului, Județul Brașov

22 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vama Buzăului, Județul Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector clasa I gradul asistent, cu atribuţii de investiţii şi achiziţii publice, în cadrul Compartimentului urbanism, autorizare construcţii, investiţii, achiziţii publice din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Vama Buzăului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare juridice, administrative, de inginerie, sau economice, cu diplomă dc licenţă sau echivalentă;
  • 1 an vechime in specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Vama Buzăului, Județul Brașov, telefon 0268-288.505.

Apply for this Job