Inspector, clasa I, grad profesional superior – Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială NeamţInspector, clasa I, grad profesional superior

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ

7 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional superior – din cadrul Serviciului Beneficii de asistenţă socială, programe de servicii sociale, incluziune socială, egalitate de şanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniu juridic;
  • condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare de 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie de grad profesional superior.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 septembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 08 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ din Piatra Neamţ, bd. Traian, bloc A4, parter, Județul Neamţ, telefon 0233/233.504.

Apply for this Job