Inspector, clasa I, grad profesional asistent – Primăria Comunei PişchiaInspector, clasa I, grad profesional asistent

Primăria Comunei Pişchia

24 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Pişchia organizează la sediul din localitatea Pişchia, judeţul Timiş, nr.261, concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentul contabilitate, impozite şi taxe, achiziţii publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice sau juridice.
  • condiţii de vechime -1 an vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 septembrie, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 septembrie, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul primăriei şi la tel./fax 0256234101, e-mail primaria_pischia@yahoo.com, persoană de contact – Melinte Marioara, inspector.

Apply for this Job