Inspector, clasa I, grad principal – Primăria Municipiului GalaţiInspector, clasa I, grad principal

Primăria Municipiului Galaţi

18 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuţie, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad principal – Compartiment întocmire Buget.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramurile de ştiinţă: ştiinţe economice sau ştiinţe administrative:
  • vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 octombrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 31 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Galaţi, str. Domnească nr. 54, nr. de telefon 0236/307.713, e-mail personal@primariagalati.ro.

Apply for this Job