Inspector, clasa I, grad debutant – Primaria Comunei Șimian, Județul MehedințiInspector, clasa I, grad debutant

Primaria Comunei Șimian, Județul Mehedinți

5 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primaria Comunei Șimian, Județul Mehedinți organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante de inspector, clasa I, grad debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, astfel:
  • domeniul fundamental de studii – ştiinţe sociale- ramura de ştiinţă – ştiinţe economice
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 0 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 august 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare la sediul Primăriei Comunei Simian, str. DE 70, Nr.64, Judetul Mehedinți, telefon 0252/338.693, interior 115, e-mail email clsimianmh@gmail.com.

Apply for this Job