Inspector asistent – Primăria Oraşului Vălenii de Munte, județul PrahovaInspector asistent

Primăria Oraşului Vălenii de Munte, județul Prahova

14 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Mediu.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor administrative, juridice, inginerie geodezică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 12 iunie 2019, ora 10.00 proba scrisă,
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Oraşului Vălenii de Munte, str. Berevoiești nr. 3A, județul Prahova, telefon 0244/280.816, interior 33 sau 0244/280.631, e-mail primariavaleniidemunte@yahoo.com.

Apply for this Job