Inspector asistent – Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul AradInspector asistent

Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul Arad

25 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Chişineu-Criş, Judeţul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I grad profesional asistent – Compartiment Agricol – Direcția Administrație Publică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 12 aprilie 2019, ora 10.00: proba intterviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Oraşului Chişineu-Criş, cu sediul în Chişineu-Criş, Str. Înfrăţirii nr. 97, judeţul Arad, telefon 0257/350.059, e-mail primariachcris@yahoo.com.

Apply for this Job