Inspector asistent – Primăria Municipiului GheorgheniInspector asistent

Primăria Municipiului Gheorgheni

14 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Gheorgheni, Județul Harghita, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului pentru monitorizarea, urmărirea şi controlul spațiilor verzi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor inginereşti;
  • vechime în specialitatea studiilor: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 octombrie  2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 18 octombrie  2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Gheorgheni, Județul Harghita din str. Piaţa Libertăţii nr. 27, telefon 0366/131.944.

Apply for this Job