Inspector asistent – Primăria Comunei Tudor Vladimirescu, judeţul BrăilaInspector asistent

Primăria Comunei Tudor Vladimirescu, judeţul Brăila

8 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tudor Vladimirescu, judeţul Brăila, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuţie, temporar vacante, de inspector clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 august 2019, ora 09.00:proba suplimentară de testare a cunoştinţelor de operare PC;
  • 26 august 2019, ora 10.00:proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul Primăriei Comunei Tudor Vladimirescu, Str. Brăilei nr. 89, judeţul Brăila, telefon 0239-613.284, e-mail primariatudorvladimirescu@yahoo.com.

Apply for this Job