Inspector asistent – Primăria Comunei TârlişuaInspector asistent

Primăria Comunei Târlişua

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Târlişua, Judeţul Bistriţa-Năsăud, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, asistent – din cadrul Compartimentului protecţia mediului şi operaţiuni cadastrale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de specialitate în domeniile măsurători terestre şi cadastru, cadastru şi managementul proprietăţilor sau agronomic, de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă;
  • cunoştinţe privind operarea şi utilizarea calculatorului – nivel bază;
  • condiţiile de vechime în specialitatea studiilor – un an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 23 august 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Primăria Comunei Târlişua, Judeţul Bistriţa-Năsăud, telefon 0263/352193.

Apply for this Job