Inspector asistent – Primăria Comunei Șura MicăInspector asistent

Primăria Comunei Șura Mică

3 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Șura Mică, Județul Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I grad asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă drept, administraţie publică, arhitectură, urbanism sau inginer;
  • abilitaţii de comunicare;
  • cunoştinţe de operare calculator;
  • vechime necesară minimum 1 an în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 mai 2017, ora 09:00: proba scrisă;
  • 08 mai 2017, ora 09:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Șura Mică, Județul Sibiu, telefon: 0269/577.101, interior 4.

Apply for this Job