Inspector asistent – Primăria Comunei Romos, Județul HunedoaraInspector asistent

Primăria Comunei Romos, Județul Hunedoara

6 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Romos, Județul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă în domeniul economic sau juridic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Romos. Str. Principala nr. 114, Județul Hunedoara, telefon 0254/245.620, e-mail office@romos.ro.

Apply for this Job