Inspector asistent – Primăria Comunei Putna, judeţul SuceavaInspector asistent

Primăria Comunei Putna, judeţul Suceava

5 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Putna, judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul financiar-contabil, achiziții publice, urbanism și amenajarea teritoriului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an;
  • perfecționări/specializări – în domeniul achizițiilor publice dovedite cu documente de absolvire.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2019, ora 10.00 proba scrisă,
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Putna, judeţul Suceava, telefon 0230.414.102.

Apply for this Job