Inspector asistent – Primăria Comunei Orlat, Judeţul SibiuInspector asistent

Primăria Comunei Orlat, Judeţul Sibiu

6 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Orlat, Judeţul Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la data de 16.08.2020) a funcției publice de execuție temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Impozite și Taxe Locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul/profilul științe economice, științe juridice, științe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 22 martie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Orlat, strada Avram Iancu nr, 202, judeţul Sibiu, telefon 0269/571.104, e-mail primariaorlat@yahoo.com.

Apply for this Job