Inspector asistent – Primăria Comunei Mihăești, Județul ArgeșInspector asistent

Primăria Comunei Mihăești, Județul Argeș

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Mihăești, Județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Registrul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalent în unul din următoarele domenii: agricultură, horticultura, îmbunătăţiri funciare, administraţie publică;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 07 decembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mihăești, Județul Argeș, telefon/fax 0248.560.002, 0248.560.005, e-mail primarie@mihaesti.cjarges.ro.

Apply for this Job