Inspector asistent – Primăria Comunei FrumosuInspector asistent

Primăria Comunei Frumosu

10 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Frumosu, judeţul Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional asistent, Compartiment asistenţă socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile asistenţă socială, socio-umane, ştiinţe ale comunicării, administraţie publică sau drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 iunie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 14 iunie 2017, ora 10:00: proba interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Frumosu, judeţul Suceava, telefon 0230/576338.

Apply for this Job