Inspector asistent – Primăria Comunei Faraoani, Judeţul BacăuInspector asistent

Primăria Comunei Faraoani, Judeţul Bacău

9 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Faraoani, Judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie, vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Cheltuieli, Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoştințe de operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 iulie 2018, ora 14.00: termenul limit[ pentru depunerea dosarelor;
  • 09 august 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 13 august 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, documentele necesare dosarului de concurs şi alte relaţii se pot obţine la sediul primăriei comunei Faraoani, judeţul Bacău, tel./fax 0234254010 sau la email: primariafaraoani@gmail.com.

Apply for this Job