Inspector asistent – Primăria Comunei Dobârlău, Judeţul CovasnaInspector asistent

Primăria Comunei Dobârlău, Judeţul Covasna

22 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dobârlău, Judeţul Covasna, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului urbanism, amenajarea teritoriului, sistematizare şi disciplină în construcţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţa absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă în domeniul: arhitectură, urbanism, inginerie geodezică, construcţii civile industriale şi agricole; Rectificare: (Conform M.O. nr. 1159/31.10.2018, partea a III-a).
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 23 noiembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Dobârlău, cu sediul în comuna Dobârlău nr. 233, judeţul Covasna, telefon/fax 0267/375.818, e-mail clsdobirlau@yahoo.com.

Apply for this Job