Inspector asistent – Primăria Comunei CiobanuInspector asistent

Primăria Comunei Ciobanu

8 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ciobanu, Judeţul Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Protecţie civilă, Situaţii de Urgenţă şi protecţia muncii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare universitare absolvite cu diplomă de licenţă;
  • vechime în specialitatea studiilor -1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 22 august 2017, ora 10.00: proba interviu.
  • Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul comisiei în termen de 5 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Ciobanu, judeţul Constanţa, organizează la sediul instituţiei din Str. Eroilor nr. 74, telefon: 0241/874822.

Apply for this Job