Inspector asistent – Primaria Comunei Cavadineşti, Judeţul GalaţiInspector asistent

Primaria Comunei Cavadineşti, Judeţul Galaţi

21 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primaria Comunei Cavadineşti, Judeţul Galaţi, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoştinţe operare PC, Word, Excel, etc. – nivel mediu (dovedite printr-un document atestat în condițiile legii);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primaria Comunei Cavadineşti, Judeţul Galaţi, telefon 0236.347.509.

Apply for this Job