Inspector asistent – Primăria Comunei Blejoi, Județul PrahovaInspector asistent

Primăria Comunei Blejoi, Județul Prahova

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Blejoi, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a functiei publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Administrație Publică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul de studii inginerie geodezică, specializarea măsurători terestre și cadastru;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 01 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Comunei Blejoi, satul Blejoi nr. 1003, județul Prahova, telefon 0244/410.445, interior 116, e-mail blejoiprahova@yahoo.com.

Apply for this Job