Inspector asistent – Primăria Comunei BerchişeştiInspector asistent

Primăria Comunei Berchişeşti

28 iunie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Berchişeşti, judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Compartimentului Achiziţii Publice şi Informatică din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Berchişeşti.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă în domeniul fundamental: ştiinţe sociale, ramura de ştiinţe juridice, ştiinţe administrative şi ştiinţe ale comunicării;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iulie 2017, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 28 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 01 august 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Berchişeşti, judeţul Suceava, telefon 0330.562.098.

Apply for this Job