Inspector asistent – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret TulceaInspector asistent

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I grad profesional asistent Compartiment Achiziţii Publice Patrimoniu Investiţii Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoştinţe de operare programe pe calculator (operare sistem Windows, MS Office, navigare internet – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 24 august 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea, cu sediul în Tulcea, str. Concordiei nr. 10, telefon 0240/512.987.

Apply for this Job