Inspector asistent – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret OltInspector asistent

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Olt

31 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional asistent, la Compartimentul Sport.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea educaţie fizică şi sport;
  • vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an;
  • cunoştinţe medii de operare pe calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2017, ora 09.00: proba scrisă;
  • 04 mai 2017, ora 09:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Olt, Biroul de Resurse Umane, telefon 0249/437.101.

Apply for this Job