Inspector asistent – Direcţia Judeţeană pentru Cultură CălăraşiInspector asistent

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Călăraşi

20 februarie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Călăraşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă în ramura de ştiinţe inginerie civilă, administraţie publică, istorie şi studiul patrimoniului, arheologie, arhitectură, artă monumentală;
  • vechimea în specialitatea studiilor – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 27 martie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcţiei Judeţeane pentru Cultură Călăraşi, din Călăraşi, str. 13 Decembrie nr. 9, Judeţul Călăraşi, telefon 0242/315.383.

Apply for this Job