Inspector asistent – Casa Județeană de Pensii PrahovaInspector asistent

Casa Județeană de Pensii Prahova

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de Inspector, clasa I, grad profesional Asistent în cadrul Serviciului Stabiliri Prestaţii, Pensii Internaţionale şi Verificare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalenta;
  • vechimea în specialitatea studiilor absolvite minimum 1 an;
  • cunoştinţe limba engleza – nivel baza, dovedit prin certificat/atestat de competență lingvistică;
  • cunoştinţe operare PC nivel baza, dovedit, prin certificat/atestat de competențe digitale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 ianuarie 2019, ora 11:30: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Prahova din Ploiesti, str. Nicolae Iorga, nr. 1 , telefon: 0244/577.360.

Apply for this Job