Inspector asistent – Casa de Pensii a Municipiului BucureştiInspector asistent

Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Stabiliri Prestații – Casa Locală de Pensii Sector 2.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă,
  • vechime în studii superioare necesare exercitării funcție publice, minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei de Pensii a Municipiului București din Calea Vitan nr. 6, sector 3, telefon 021/326.83.70.

Apply for this Job