Inspector asistent – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă SălajInspector asistent

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj

16 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Monitorizare Proiecte Finanțate din F.S.E., Managementul bazelor de date și Economie Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta în ramura de știință: informatică;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: 1 an;
  • cunoașterea limbii engleze – nivel mediu – dovada expertizei se va face pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, cu sediul în Zalău, str. Tudor Vladimirescu nr. 8, bl. P40, telefon 0260.612,463, e-mail ajofm@sj.anofni.ro.

Apply for this Job