Inspector asistent – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă GalaţiInspector asistent

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi

29 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul monitorizare proiecte finanțate din FSE, informatica și managementul bazelor de date.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi din Galaţi, str. Domneasca, nr.191, telefon 0236.412.262, e-mail ajofm@gl.anofm.ro.

Apply for this Job