Inspector asistent – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă ConstanţaInspector asistent

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Monitorizare Proiecte Finanţate din FSE, Informatică şi Managementul Bazelor de Date.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoştinţe de operare PC: Word, Excel, Power Point, Internet;
  • iniţiativă şi creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, seriozitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanța, str. Lacului, nr. 14, telefon 0241-481531 ; Fax: 0241-673840.

Apply for this Job