Inspector asistent – Direcția Servicii Publice BistrițaInspector asistent

Direcția Servicii Publice Bistrița

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Servicii Publice Bistrița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector clasa I, grad profesional asistent Ia Compartimentul Financiar Contabil.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• sa fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental: ştiinţe sociale-ramura de ştiinţă: ştiinţe juridice, domeniu de licenţă drept,
• nu necesită vechime în muncă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, termen limită de depunere a dosarelor;
  • 05 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Servicii Publice din Bistrița, Județul Bistrița-Năsăud, din str. Liviu Rebreanu, nr. 2-4, telefon 0263/216.202, interior 105.

Apply for this Job