Inspector asistent – Primăria Comunei CârlibabaInspector asistent

Primăria Comunei Cârlibaba

21 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Cârlibaba, cu sediul în comuna Cârlibaba, judeţul Suceava, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Biroului financiar contabil din Aparatul de specialitate al Primarului Comunei Cârlibaba, judeţul Suceava, conform Legii nr. 188/1999.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  1. a) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  2. b) vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 septembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 26 septembrie 2018, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare şi coordonatele de contact pentru depunerea dosarelor de concurs la sediul Primăriei Comunei Cârlibaba, telefon 0230.575.802.

Apply for this Job