Inspector (4 posturi) – Primăria Sectorului 5, BucureştiInspector (4 posturi)

Primăria Sectorului 5, Bucureşti

30 martie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Sectorului 5, Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuţie vacante, după cum urmează:

Direcţia Generală Economică, Direcţia Financiar – Contabilitate, Serviciul Patrimoniu:

  • 2 funcţii publice de execuţie de inspector, clasa I, grad profesional superior, vechime 9 ani în specialitatea studiilor, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • 1 funcţie publică de execuţie de inspector, clasa I, grad profesional principal, vechime 5 ani în specialitatea studiilor, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • 1 funcţie publică de execuţie de inspector, clasa I, grad profesional asistent, vechime 1 an în specialitatea studiilor, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 aprilie 2018, data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 03 mai 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Sectorului 5, din str. Fabrica de Chibrituri nr. 9-11, sectorul 5, precum şi la numărul de telefon 021.314.43.18/int. 1114.

Apply for this Job