Inspector – Primăria Comunei BrâncoveneştiInspector

Primăria Comunei Brâncoveneşti

3 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Brâncoveneşti, cu sediul în Brâncoveneşti, Str. Principală nr. 303, judeţul Mureş organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Compartimentului Juridic, Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, Registrul Agricol şi Fond Funciar.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minim 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor i comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Brincoveaeşti, tel. 0265- 550112.

Apply for this Job