Inspector – Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, BucureștiInspector

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, București

1 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Inspecţie Fiscală Persoane Fizice din cadrul Direcţiei de Administrare Contribuabili Persoane Fizice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice/juridice/administraţie publică; perfecţionare/ specializare în domeniul Administraţiei Publice Locale – Control fiscal, cunoştinţe de operare pe calculator – nivel avansat; condiţii de vechime: 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice clasa I.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 noiembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 28 noiembrie 2018, ora 10:00: proba suplimentară;
  • 04 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din București, str. Piața Amzei, nr. 13, sectorul 1, telefon 021/311.91.09.

Apply for this Job