Inspector (2 posturi) – Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor TeleormanInspector (2 posturi)

Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Teleorman

16 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Teleorman, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 • inspector, clasa I, grad profesional superior – Biroul Stare Civilă – Compartiment Îndrumare și Control, S.N.C.A., Transcrieri și Rectificări;
 • inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Evidența Persoanelor – Compartiment Regim Evidență.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional superior – Biroul Stare Civilă – Compartiment Îndrumare și Control, S.N.C.A., Transcrieri și Rectificări:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.
 • inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Evidența Persoanelor – Compartiment Regim Evidență:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 27 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
 • 29 august 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Teleorman, telefon 0347/809.727.

descarca: Concurs_recrutare2.pdf 2.27MB PDF

Apply for this Job