Inspector (2 posturi) – Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul GiurgiuInspector (2 posturi)

Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu

7 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional debutant;
 2. inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Financiar Contabil, Compartimentul Executare Silită.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de studii știinţe juridice sau administrative.
 • inspector, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • atestat/certificat operare calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 06 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • 10 iunie 2019, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, tel./fax 0246.271.187 sau 0246/270.990, e-mail georgiana.andreescu@bolintin-vale.ro.

Apply for this Job