Inspector (2 posturi) – Primăria Comunei VoineștiInspector (2 posturi)

Primăria Comunei Voinești

6 noiembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Voinești, Județul Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului Cadastru, Agricol si Fond Funciar;
 2. inspector, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartirnentului Contabilitate, Buget- Finanle, Taxe gi Impozite.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional principal:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.
 • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 06 decembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
 • 08 decembrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Voinești, din Satul Voinești, str. Principală FN, Județul Iași, telefon: 0232/294.755.

descarca: Anunt-concurs-functii-publice-06.12.2017.pdf 187KB PDF

Apply for this Job