Inspector (2 posturi) – Primăria Comunei Socodor, Judeţul AradInspector (2 posturi)

Primăria Comunei Socodor, Judeţul Arad

15 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Socodor, Judeţul Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad asistent, în cadrul Compartimentului Agricol;
 2. inspector, clasa I, grad asistent, în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil, Impozite și Taxe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad asistent, în cadrul Compartimentului Agricol:
  • studii de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 1 an;
  • competențe lingvistice de comunicare în limbi străine – limba engleză, nivel mediu, competențe dovedite cu documente (diplome, certificate, atestate).
 • inspector, clasa I, grad asistent, în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil, Impozite și Taxe:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul informatică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum un an, cunoștințe operare PC, nivel mediu, competențe profesionale în întreținerea aplicațiilor informatice, gestiunea bazelor de date și administrarea rețelelor de calculatoare, administrare pagini web, dovedite cu documente (diplome, certificate, atestate).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 24 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • 27 iunie 2019, ora 10:00: probă interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. .Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Socodor, nr. 1, Judeţul Arad, telefon: 0257/358.100.

Apply for this Job