Inspector (2 posturi) – Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială HarghitaInspector (2 posturi)

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Harghita

9 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Harghita organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Beneficii de Asistență Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate și Șansă;
 2. inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Inspecție Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
 • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:
  • minimum 7 ani – inspector, clasa I, grad profesional superior;
  • minimum 5 ani – inspector, clasa I, grad profesional principal;
 • cunoştințe de operare PC – nivel bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 11 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • 13 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Harghita din Miercurea-Ciuc, str. Kossuth Lajos nr. 94, judeţul Harghita, telefon 0266/372.157.

Apply for this Job